Privatlektioner

Privatlektioner & Yogaterapi

 

Traditionellt undervisades yoga inte i grupp, utan från en lärare till en elev. Även idag är individuella lektioner ett idealt sätt att börja eller fördjupa sitt yogautövande – det tillåter för individuella behov, önskningar, förutsättningar och tidsscheman.

Privatlektioner - Eget Yogaprogram

För dig som vill utöva yoga regelbundet hemma skräddarsyr vi ett program som passar just dig, utifrån dina förutsättningar, behov och önskningar. Ett personligt program behöver inte ta en timme - en kvart om dagen kan göra stor skillnad om du utövar regelbundet. Ett eget program får du efter att vi har träffats en gång för en konsultation. Ofta brukar det fungera bra att boka in tre tillfällen ganska tätt, för att komma igång. Programmet förnyas sedan regelbundet efter behov.

Privatlektioner passar även dig som föredrar att ensam utöva tillsammans med en lärare. Eller för dig som vill studera yogafilosofi, vedisk chanting m m.

Yogaterapi

Yogaterapi kan hjälpa tillfrisknandet från sjukdomar eller skador. Yogaterapi kan användas som ett komplement till annan vård och kan hjälpa till med en rad fysiska, mentala och emotionella hälsoproblem som t.ex. sömnsvårigheter, stress/oro/ångest, depression, kronisk trötthet, rygg och nackbesvär, scolios, fibromyalgi, högt blodtryck, diabetes, astma, klimakteriebesvär och hormonell obalans.

I en konsultation kommer dina behov att diskuteras och bedömas av en kvalificerad yogaterapeut. Utifrån det skräddarsys ett specifikt program, som är lämplig för just dina behov och livssituation. Detta program gås igenom tillsammans och du får sedan göra övningarna hemma tills ni träffas igen för uppföljning. Ofta brukar det fungera bra att boka in tre tillfällen ganska tätt, för att komma igång. Programmet förnyas sedan regelbundet efter behov.

Pris

Första gången du kommer på en privatlektion så tar lektionen ca 1,5 h och kostar 800 kr. Vi skräddarsyr då ett program som du utövar hemma. Det är viktigt att följa upp för att se att programmet har den effekt som önskas och för att kunna utveckla programmet över tid. Uppföljningslektioner är ca 1 h och kostar 650 kr.

Betalas till bankgiro 154-3222.

Kontakta info@yogaimalmo.se för vidare information och bokning.

Yoga i Malmö

I tradition av T. Krishnamacharya

 

Yoga i Malmö, som drivs av Åsa Myrén, är ett företag som erbjuder yoga som friskvård, personlig utveckling och rehabilitering i form av grupplektioner och privatlektioner.

Nyheter

 

Utomhusyoga

Tisdagar kl. 18-19, 5 juni + 12 juni 2018

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

 

Kontakt

 

Manfrinato Hälsocenter, Henrik Smithsgatan 15 C, St. Knut, Malmö

Email: info@yogaimalmo.se

Tel: 0763-44 72 22

Följ oss på Facebook för senaste nyheterna

Copyright 2018 Yoga i Malmö