FAQ

FAQ/

Kursanmälan

Kursanmälan & FAQ

Anmälan

Anmäl dig till en kurs genom att skicka ett mail till info@yogaimalmo.se Vänligen ange ditt namn, kurs och datum och invänta bekräftelse på att du fått plats innan du betalar kursavgiften. Vänligen maila även inför drop-in för att se om det finns ledig plats.

 

Anmälan är bindande. Om du inte längre har möjlighet att delta i kursen behöver du avboka din plats senast en vecka innan kursstart, annars debiteras full kursavgift.

 

Pris

Se pris under respektive kurs. Drop-in, i mån av plats, kostar 175 kr per tillfälle.

 

Betalning

Kursavgiften för kurserna ovan betalas till bankgiro 154-3222. Kom ihåg att ange ditt namn. Kursavgiften ska vara betald senast en vecka före kursstart, eller enligt överenskommelse

Missade kurstillfällen

Det går i mån av plats bra att ta igen missade kurstillfällen på andra lektioner inom den period som kursen löper. Kontakta oss för att stämma av innan så att det säkert finns plats på det tillfälle där du önskar ta igen. Det går tyvärr inte att spara tillfällen till senare kursomgångar. Vid längre tids sjukdom får du mot läkarintyg tillbaka pengar för missade kurstillfällen.

Sjukdomar & Skador

Prata med läraren om du har sjukdomar eller skador, är gravid eller om det är något annat som kan påverka ditt yogautövande, vi finns på plats i anslutning till varje pass.

 

Yogamatta & klädsel

Det finns yogamattor att låna men du är förstås välkommen att ta med din egen matta. Använd gärna mjuka kläder som du kan röra dig fritt i. Vi utövar barfota eller med strumpor.

 

Parfymfritt

Vi visar hänsyn till allergiker och astmatiker och håller yogarummet parfymfritt.

 

Äta innan yoga

Det kan vara bra att tänka på att inte äta en tung måltid precis före lektionen, då mat i magen kan upplevas som obehagligt i vissa övningar.

Kom i god tid

Det kan vara skönt att hinna varva ner lite innan passet, vi finns på plats i lokalen minst 15 minuter innan och bjuder på ekologiskt te.

Helgdagar

Ingen undervisning på helgdagar.

Boka en privatlektion skräddarsydd för dig

 

 

Boka nu

info@yogaimalmo.se

Yoga i Malmö

I tradition av T. Krishnamacharya

 

Yoga i Malmö, som drivs av Åsa Myrén, är ett företag som erbjuder yoga som friskvård, personlig utveckling och rehabilitering i form av grupplektioner och privatlektioner.

Nyheter

 

Vårens kurser är här!

 

Kontakt

 

Manfrinato Hälsocenter, Henrik Smithsgatan 15 C, St. Knut, Malmö

Email: info@yogaimalmo.se

Tel: 0763-44 72 22

Följ oss på Facebook för senaste nyheterna

Copyright 2019 Yoga i Malmö