Privatlektioner

Privatlektioner

Privatlektioner

Traditionellt undervisades yoga inte i grupp, utan från en lärare till en elev. Även idag är individuella lektioner ett idealt sätt att börja eller fördjupa sitt yogautövande – det tillåter för individuella behov, önskningar, förutsättningar och tidsscheman.

 

Privatlektion - för personligt yogaprogram

För dig som vill utöva yoga regelbundet hemma skräddarsyr vi ett program som passar just dig, utifrån dina förutsättningar, behov och önskningar. Det kan tex. handla om stressproblematik, sömnproblem, ryggbesvär. Ett personligt program behöver inte vara långt - en kvart om dagen kan göra stor skillnad om du utövar regelbundet.


Privatlektioner passar även dig som föredrar att ensam utöva tillsammans med en lärare.

Eller för dig som vill studera yogans filosofi, vedisk chanting m m. 

 

Rehabilitering

Yoga kan användas som ett komplement till annan vård i rehabilitering vid sjukdom eller skador. Det kan hjälpa till med en rad fysiska, mentala och emotionella hälsoproblem som tex. sömnsvårigheter, stress/oro/ångest, depression, kronisk trötthet, rygg- och nackbesvär, huvudvärk, högt blodtryck, astma, klimakteriebesvär och hormonell obalans.


I en konsultation kommer du träffa en kvalificerad yogaterapeut. Vi tar fram ett specifikt program, som är lämpligt för just dina behov och förutsättningar. Vi går igenom programmet tillsammans och sedan får du göra övningarna hemma tills vi träffas igen för uppföljning.


Det brukar vara bra att boka in de första 3-4 tillfällena veckovis, för att sedan träffas med längre mellanrum (tex. månadsvis eller varannan månad) för finjustering av programmet. Allteftersom dina symtom förbättras och du blir mer erfaren, anpassar vi utövandet att stödja dig i ditt vardagsliv.


Pris

Första gången du kommer är lektionen 1,5 timme och kostar 850 kr.

Uppföljningslektioner är på 1 timme och kostar 750 kr.

Betalas till bankgiro 154-3222 eller kontant betalning.

Du kan göra en intresseanmälan till info@yogaimalmo.se så kontaktar vi dig för att boka in en lämplig tid.

Yoga i Malmö

I tradition av T. Krishnamacharya


Yoga i Malmö, som drivs av Åsa Myrén, är ett företag som erbjuder yoga som friskvård, personlig utveckling och rehabilitering i form av grupplektioner och privatlektioner.

Nyheter


Anmäl dig till höstens kurser, se vårt utbud här

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev


Kontakt


Manfrinato Hälsocenter, Henrik Smithsgatan 15 C, St. Knut, Malmö

Email: info@yogaimalmo.se

Tel: 0763-44 72 22

Följ oss på Facebook för senaste nyheterna

Copyright 2020 Yoga i Malmö