FAQ & kursanmälan

FAQ/

Kursanmälan

Kursanmälan & FAQ

Anmälan

Anmäl dig till en kurs genom att skicka ett mail till info@yogaimalmo.se  Vänligen ange ditt namn, kurs och datum och invänta bekräftelse på att du fått plats innan du betalar kursavgiften. Vänligen maila även inför drop-in för att se om det finns ledig plats.


Anmälan är bindande. Om du inte längre har möjlighet att delta i kursen behöver du avboka din plats senast en vecka innan kursstart, annars debiteras full kursavgift.


Pris

Se pris under respektive kurs. Drop-in, i mån av plats, kostar 175 kr per tillfälle.


Betalning

Kursavgiften för kurserna ovan betalas till bankgiro 154-3222.  Kom ihåg att ange ditt namn. Kursavgiften ska vara betald senast en vecka före kursstart, eller enligt överenskommelse

 

Missade kurstillfällen

Om du missar din kurstid en vecka så har du förmånen, i mån av plats, att ta igen det i annan kurs. Detta inom de veckor som din kurs löper. Det går tyvärr inte att "flytta över" missade tillfällen från en kursomgång till en annan. 


Återbetalning 

Blir du långvarigt sjuk (sammanhängande sjukdom mer än halva kursen), får du mot läkarintyg tillbaka kursavgift för de missade tillfällena. Ett läkarintyg ska vara oss tillhanda senast 6 månader efter insjuknandet, efter det sker ingen återbetalning.


Sjukdomar & Skador

Prata med läraren om du har sjukdomar eller skador, är gravid eller om det är något annat som kan påverka ditt yogautövande, vi finns på plats i anslutning till varje pass.


Yogamatta & klädsel

Det finns yogamattor att låna men du är förstås välkommen att ta med din egen matta. Använd gärna mjuka kläder som du kan röra dig fritt i. Vi utövar barfota eller med strumpor.


Parfymfritt

Vi visar hänsyn till allergiker och astmatiker och håller yogarummet parfymfritt.


Äta innan yoga

Det kan vara bra att tänka på att inte äta en tung måltid precis före lektionen, då mat i magen kan upplevas som obehagligt i vissa övningar.

 

Kom i god tid

Det kan vara skönt att hinna varva ner lite innan passet, vi finns på plats i lokalen minst 15 minuter innan och bjuder på ekologiskt te.

 

Helgdagar

Ingen undervisning på helgdagar.

Boka en privatlektion skräddarsydd för digBoka nu

info@yogaimalmo.se